All-in-one alarmsysteem van Somfy

Somfy introduceert de Somfy One, een all-in-one alarmsysteem met HD-camera, sirene en bewegingssensor waarmee controle binnenshuis binnen handbereik is. De Somfy One is het eerste stand alone alarmsysteem van Somfy dat te activeren en te controleren is via een gratis app.

Somfy One
Raoul Rodenburg, Strategic Marketing Director Somfy: “Met de Somfy One richten wij ons op consumenten die op zoek zijn naar een Plug & Play-alarmsysteem met camera. Door de verschillende functies geeft het alarmsysteem meteen een veilig gevoel. Het kleine en strakke design van de Somfy One zorgt dat het past bij elk interieur, zonder dat het opvalt”.

De Somfy One heeft de voordelen van een bewakingscamera, maar onderscheidt zich door ook alarmfuncties met een geavanceerde bewegingssensor aan te bieden. Zodra de camera beweging detecteert, gaat het alarm af (90 decibel), wordt er een push-bericht gestuurd en neemt de camera 10 seconden op. Voor een langere opnamefunctionaliteit zijn extra opties beschikbaar.

Via de app kan je de opgenomen beelden direct terugzien, live meekijken of foto’s maken. Bovendien kan je via een ingebouwde speaker en microfoon direct meeluisteren en op afstand spreken. Alles wordt veilig opgeslagen in de Somfy-cloud waar de beelden tot 24 uur terug zijn te kijken.

Somfy One

De Somfy One houdt rekening met de privacy van de gebruiker en schuift de shutter dicht zodra de camera wordt uitgeschakeld. Verder is de Somfy One eenvoudig uit te breiden met extra Somfy Protect-accessoires zoals de IntelliTAG, een gepatenteerde deur- en raamsensor die bij inbraakpogingen waarschuwt nog voor de inbrekers binnen zijn. De Somfy One biedt innovatieve voordelen zoals Smart Activation, waarmee gebruikers een melding krijgen dat ze de beveiliging kunnen in- en uitschakelen wanneer ze in de buurt van hun woning zijn (via de geolocatie van hun smartphone). Het product is klaar voor de toekomst met IFTTT en kan nu al communiceren met Philips Hue.

“De Somfy One heeft intussen al twee 2017 CES Innovation Awards gekregen. Het product bouwt verder op de technologie en knowhow van het succesvolle merk Myfox, een leider in connected beveiligingsoplossingen, die onlangs bij de Somfy Group kwam. De fusie leidde tot het toevoegen van de productlijn Somfy Protect, met Somfy One als speerpunt”, aldus Rodenburg.

De Somfy One is vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 249,00 euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s